Îl închizi din Profil. Ai 30 de zile să te răzgândești, apoi datele se șterg.
Contul Eveto îl închizi singur din Contul meu, la Profil, cu butonul Închide contul din partea de jos a paginii.
Odată închis contul, ești deconectat imediat de pe toate dispozitivele. Ai însă 30 de zile în care te poți răzgândi: te conectezi din nou cu aceeași adresă de email și contul revine.
După cele 30 de zile, datele tale personale se șterg definitiv. Rezervările și recenziile pe care le-ai lăsat rămân la furnizori, dar fără numele și datele tale de contact; recenziile rămân, dar anonimizate.